27-годишният Богомил отпадна от надпреварата за голямата награда в Hell's

...
27-годишният Богомил отпадна от надпреварата за голямата награда в Hell's
Коментари Харесай

"С жена ми минахме през адски много неща сами": Богомил от Hell's Kitchen с неподозирани откровения

27-годишният Богомил отпадна от конкуренцията за огромната премия в Hell's Kitchen, само че пък завоюва сърцата на мнозина. Бързата му елиминация несъмнено не се хареса на почитателите на кулинарното шоу, които писаха в обществените мрежи, че Богомил е имал качества, които обаче не съумял да покаже на 100%.

Виж още: Мирела гневна на Мария Бакалова поради Валери, сред двете от дълго време имало конкуренция

Страста му към кулинарията не се е зародила в ранна детска възраст, а малко по-късно, описа Богомил особено за Vbox7. " Първият ми спомен от кухнята е от Сладкарския в София, бях на процедура, на която трябваше да счупваме по 1000 яйца дневно. Беше непоносимо ", показа кулинарът.

Не крие, че от време на време се е случвало да обърка някоя рецепта, само че пък няма готвач, споделя още Богомил, който да не се е дънил в нещо. Признава, че не се води по точни предписания, а избира да опитва и да бъде по-смел и самостоятелен в кухнята.

Виж още: Батка на хоризонта! Генчо от Игрите започва тотална метаморфоза 

Богомил дълго време живее и работи в Германия, владеейки съвършен немски език. Мести се в Нидерландия при жена си, тъй като тъкмо тогава забременяла. В осмия месец от бременността Богомил и приятелката му научават, че тя има рак. Богомил разкри пред камерата ни, че двамата са минали през доста сложен интервал, само че се е наложило да одобряват действителността бързо. 

Половинката на Богомил претърпява две интервенции, като след последната двамата са станали доста по-сплотени и единни. Двамата са се срещнали във Фейсбук и има вяра, че няма нищо инцидентно.

Виж още: Две първокласни бани и още: Даянка от " Един за различен " сподели до каква степен стигнаха с ремонта на къщата 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР