27-годишната рапърка Иги Азалия разкри, че е имала гневно разстройство

...
27-годишната рапърка Иги Азалия разкри, че е имала гневно разстройство
Коментари Харесай

Иги Азалия призна, че бори психически проблеми

27-годишната рапърка Иги Азалия разкри, че е имала яростно разстройство и други проблеми с душeвността преди да получи „ професионална помощ “ и в този момент се радва, че го е сторила.

„ Никога не бях имала почтен диалог с експерти. Беше в действителност потребно да поговоря с някой, който да може да ми даде верните принадлежности и информация по какъв начин да се оправя с живота си в моментите, когато имам проблеми. Наистина се веселя, че отидох (в психиатричното отделение) “, призна Азалия в изявление за „ Билборд “.

Иги Азалия и Ник Йънг се сгодиха (снимки и видео)

Тя също по този начин изрази мнение, съгласно което е в действителност значимо на артистите в музикалната промишленост да бъде обезпечен сходен достъп до психотерапия по този начин, както спортистите до физиотерапия.

“Наистина ми се желае в музикалната промишленост да имаше построена инфраструктура, която да се грижи за това артистите да получават постоянен достъп до сходни хора (психолози). Така както са физиотерапевтите в спорта. Отборите имат хора, които да се грижат за играчите, да следят благосъстоянието им във всеки аспект, а в музикалния бизнес това липсва. Те просто те хвърлят там, а ти свикваш”, разяснява рапърката.

Сега изпълнителката на Black Widow обаче увери, че е подготвена да се върне на музикалната сцена и то с доста по-добра „ вероятност “ отпреди.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР