27-годишната Лоренца Аланя, дъщеря на мафиотския бос Матео Месина Денаро,

...
27-годишната Лоренца Аланя, дъщеря на мафиотския бос Матео Месина Денаро,
Коментари Харесай

За другите той е престъпник, за мен е баща: Дъщерята на боса Матео Месина Денаро получи фамилното му име

27-годишната Лоренца Аланя, щерка на мафиотския необут Матео Месина Денаро, е поискала и получила фамилното му име, оповестиха италианските медии. До в този момент тя носеше фамилното име на майка си Франческа, с която живеела от раждането си. В кръщелното й било записано, че е „ от незнаен татко ”, пишат от “24 часа ”.

Сицилианският необут от Кастелветрано се укриваше 30 години от правораздаването и едвам на 16 януари беше задържан в клиника, в която се лекувал от израстък на дебелото черво. На 8 август мафиотът беше подложен на интервенция в болничното заведение на град Л’Акуила в резултат на затруднения поради болестта му. Сегашното му положение се дефинира като извънредно тежко и той се счита за терминално болен,поради което не може да бъде върнат в пандиза. През последните дни зачестили доста и визитите на роднините му в болничното заведение. Решението на дъщерята на боса да вземе името на биологичния си татко датира от последните седмици. Преди арестуването му тя в продължение на години не го била виждала.

В. ”Кориере каузи сера ” цитира писмо на Месина Денаро до щерка му от 2013 година, или от времето, в което бил в конспиративност.

„ Стой надалеч от световете, които не познаваш. Аз влязох в други светове с цената на доста премеждия, само че ти не дръзвай в никакъв случай, апелирам те. Това е единственото благопожелание, което мога да ти насочва ”, писал тогава мафиотът послучай 17-годишния рожден ден на Лоренца.

Дъщерята на Месина Денаро преди време последвала майка си Франческа през 2012 година, когато напуснала дома на баба си и се преместила в друго жилище. Учителка на момичето свидетелства пред „ Кориере каузи сера ” по какъв начин веднъж Лоренца споделила,че „ за другите той може да е нападател и нарушител, един супер необут, само че за мен си остава моят татко ”.

Лоренца се срещнала няколко пъти с него в пандиза в Л’Акуила

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР