27-годишната канадска моделка твърди, че едва не е умряла, след

...
27-годишната канадска моделка твърди, че едва не е умряла, след
Коментари Харесай

Красива канадска моделка си уголеми бюста и животът й се превърна в истински ад!

27-годишната канадска моделка твърди, че едвам не е умряла, откакто е нараснала гръдната си обиколка. Кариса Пукас се жалва, че откакто се сдобила с по-голям бюст, почнала да страда от световъртеж, диария и непрекъсната болежка в ставите, косата й почнала да пада и не серпантина да се поти.

Лекарите обаче са безапелационни, че това е невероятно!
 Фото: instagram.com/karissapukas
Кариса Пукас си поставила гръдните импланти през 2014 година и съвсем незабавно се почувствала зле. Болки в главата, косопад, акне, влошено зрение, проблеми с храносмилането. Всички тези неща съгласно нея се дължат на обстоятелството, че си е нараснала гръдната обиколка.

Най-секси бабата проплака: Силиконът ме разболя

" Чувствах се по този начин, все едно пребивавам в тялото на 90-годишна баба ", споделя младата жена.
 Фото: instagram.com/karissapukas
Красавицата почнала да върви при разнообразни лекари, с цел да откри отговор на въпроса какво се случва с тялото й. Специалистите й създали куп проучвания, само че не разкрили никаква патология. Междувременно положението на Кариса почнало да се утежнява. Заради изобилното нощно потене не можела да спи, а към досегашните признаци се прибавили и световъртеж и противен аромат.

Никога те правете това вкъщи! Майка на 3 деца отряза силиконовите си гърди с макетно ножче
" Боляха ме гърдите, непрестанно се усещах изтощена, даже урината ми стартира да мирише необичайно. Започнах да пострадвам от световъртеж и хронична диария ", споделя тя.
 Фото: instagram.com/karissapukas
Хубавицата решила сама да изследва въпроса и открила, че гръдните импланти са предизвикали автоимунна реакция. Организмът й опитвал да се избави от непознатото тяло и почнал да се самоунищожава. Моделката е уверена, че страда от " болест на гръдните импланти ", чието битие лекарите отхвърлят.
" Тялото ви не признава имплантите и стартира да нападна освен тях, само че и самата капсула. То непрестанно се пробва да се бори със себе си ", споделя Кариса.

Специалист изясни за какво окапват зърната на женските гърди след пластична интервенция

За да постави завършек на страданията си, канадката взема решение да махне имплантите. Тя се надява, че историята й ще помогне и на други девойки, страдащи от това заболяване. Кариса е уверена, че е по-добре да е здрава, в сравнение с да има огромни гърди.

Между другото, лекарите считат, че признаците й нямат нищо общо с интервенцията по увеличение на бюста. " Дългосрочните проучвания са посочили, че няма гаранция, че признаци като хронична отмалялост, екземи, мигрена, хранителна нетърпимост, меланхолия, алергия се появяват единствено при хора, които са с гръдни импланти ", споделя доктор Рон Безик.
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР