27-годишната Камелия Ангелова, която е мис топ лице на Русе

...
27-годишната Камелия Ангелова, която е мис топ лице на Русе
Коментари Харесай

Киберспец за разсъблечените снимки на мис Русе: Почти нищо не може да се направи

27-годишната Камелия Ангелова, която е мис топ лице на Русе за 2021 година е била шокирана, когато научава, че нейни фотоси, на които е без облекла, се популяризират в затворена група със наличие за възрастни в Телеграм. Момичето споделя, че това са манипулирани фотоси от приложение или изкуствен интелект, защото ясно се вижда, че нейните фотоси от обществените мрежи са " съблечени ". Щом научава за злодеянието, незабавно подава сигнал до районната прокуратура в Русе като дава целия снимков материал. 

Трудно ще е да се откри тъкмо кой е манипулирал и популяризирал фотосите. Прокуратурата би трябвало да откри дали фотосите в действителност са същински или подправени, което е дълъж развой.

Това разяснява пред Нова тв киберспециалистът Спас Иванов. 

Ако се окаже, че фотосите са манипулирани според от претекста и дали ще се стигне до причинителя, разновидността да отбрани правата си, са доста бледи. Трудно се откриват такива причинители. В момента няма точна рецепта за това. Такива случаи зачестяват и ще продължат да зачестяват, уточни той.

Тя отново е извадила шанс, тъй като става въпрос единствено за фотоси. Ако те бяха превърнати във видео, щеше да се разпространява много по-бързо и да набере доста по-голяма известност в целия свят. Имаше подобен случай с млада учителка от Съединени американски щати, при който я вкраха посредством изкуствен интелект в клип с еротично наличие. Тя загуби работата си, приятеля си. Така че страданието за жертвите е действително в живота им. Подобно нещо е като белег в живота им и е доста мъчно, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР