27-годишната Ели Щоц като дете често била дразнена от съучениците

...
27-годишната Ели Щоц като дете често била дразнена от съучениците
Коментари Харесай

Съучениците й се подигравали, когато на 12 години била 190 см. Само я вижте сега…

27-годишната Ели Щоц като дете постоянно била дразнена от съучениците си. Факт е, че Ели от ранна възраст не е доста дребна. Още на 12-годишна възраст растежът на момичето достигнал 190 сантиметра.

Щоц била наричана страшилище и Годзила. Заради непрекъснатите насмешки на връстниците си и любопитните погледи, Ели Щоц почнала да се комплексира поради своята ексцентрична осанка.

 момиче-гигант

Днес растежът на Щоц енад 2 метра. Но момичето се избавило от предрзсъдъците си. Днес тя е сполучлив фетиш-модел и оказва помощ на хората да се оправят с комплексите си.

Щоц си спомня: „ В предишното хората непрекъснато ме разстройваха. Колко забележки и издевателства се натрупаха с годините…. Станах доста тревожна, непрекъснато усещах душевна болежка, поради това, че не съм като другите. Но в последна сметка претърпените унижения единствено ме направиха по-силна! “

 фетиш-модел

Впоследствие Ели трансформирала своя, както считала тогава, недостатък в резултат. Щоц станала модел на Амазон и почнала да печели от това, че се снимала с невисоки мъже-фетишисти.

„ Получавах нелоши пари и първоначално даже ми беше забавно. Но в последна сметка това е изцяло нетворческо занятие. Стана ми доста скучно: всякога едно и също “ – споделя усещанията си Ели.

 висока-жена

Въпреки това момичето не отхвърля, че мопдният бизнес й оказал помощ да се оправи със своите комплекси.

Днес Ели Щоц живее в хрмония със себе си и своя растеж. Но признава, че пазаруването на нови облекла от време на време е доста мъчно:

 фетиш-модел

„ Където и да се намирам, се усещам благословена с подобен растеж. И другите дами, които са неуверени в себе си поради своята осанка, бих ги посъветвала да не им пука за това, което мислят за тях близките. Вашата персона е значимата, а не външността! “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР