27-годишната бургазлийка Владимира Влахова от Хелс Китчън“ , която от

...
27-годишната бургазлийка Владимира Влахова от Хелс Китчън“ , която от
Коментари Харесай

Владимира от Хелс Китчън продава интимни клипове за 17 долара на месец

27-годишната бургазлийка Владимира Влахова от „ Хелс Китчън “, която от дребна живее в Барселона, продава интимни клипове и фотоси против 17 $ месечна такса.

„ Професионална порноактриса от Барселона, супер гореща и извратена. Обича да играе, хората да свършват на нея и да стене, с цел да разсъни съседите! “, написа на испански език в описанието си в профила Владимира в един от най-емблематичните уеб сайтове за безкрайно шерване на розови фрагменти.

Нашенката работи като преводач в съда в Барселона, което редом съчетава с порноиндустрията. Докато денем бургазлийката превежда заплетени съдебно-криминални проблеми в храма на Темида, в дребните часове се впуска в горещи подиуми за възрастни пред камера, написа Хотарена.

Страстните подиуми +18 Владимира стартира като на смешка, като в началото снима любителски фотоси видеа в еротичната онлайн платформа. След това е видяна от продуценти в промишлеността и те я канят да продължи професионално в сектора.

Наред с това се оказва, че нашенката е лесбийка и от 5 години е щастливо обвързана с жена от Барселона, с която мечтаят за семейство и деца. Двете мадами са дружно и в живота, и пред камера, където снимат горещи интимни подиуми, предлагайки ги по-късно на зажаднели фенове на сексфилмите с лесбийски подиуми.

Владимира разгласява близо 200 интимни видеа и над 750 фотоси с различни  осъществявания. Освен със своята испанска  другарка българката предлага на решилите да платят към 30 лв. месечно да наблюдават разголените й фрагменти в еротичния уебсайт както осъществявания с други дами, по този начин и с мъже.

Нещо повече. Самата Владимира отбелязва, че наличието на нейните филми за възрастни предлага доста „ мазохизъм и фетишизъм “. Наред с това готвачката-преводачка-порнозвезда показва и бизнес усет, предлагайки понижение на половина от сумата за най-върлите си почитатели, които платят авансово за три месеца (25 $ вместо 50) и за шест месеца (51 $ вместо 102).

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР