27-годишна жена от Сливен е блъснала два автомобила след употреба

...
27-годишна жена от Сливен е блъснала два автомобила след употреба
Коментари Харесай

Дрогирана млада мацка помете два автомобила

27-годишна жена от Сливен е блъснала два автомобила след приложимост на опиати. Това оповестиха от ОДМВР – Сливен. Около 14.45 часа през вчерашния ден на бул. „ П. Хитов “ 27-годишна жена с букви М.В. ръководи лек автомобил „ Пежо-206 “. Не е спазила отдалеченост, при което удря спрелия пред нея, с цел да отдаде преимущество на пешеходци, лек автомобил „ Ситроен “.
След което подхваща придвижване на заден ход, без да се убеди, че пътя зад нея е свободен, и се удря в лек автомобил „ Мерцедес “. От произшествието няма потърпевши, породени са материални вреди. Полицейските чиновници откриват, че М.В. е неправоспособна и ръководи под въздействието на опиати - метамфетамин. Тя е отведена в районно управление (на МВР) - Сливен и арестувана за 24 часа.
Образувано е бързо произвеждане. Номерата на автомобила са свалени, регистрацията е прекъсната.
Припомняме, че серията на дрогирани дами, които блъскат коли, бе стартирана от 21-годишната пловдивчанка Габриела Медарова, която блъсна 10 паркирани коли след приложимост на алкохол и опияти. Следващият изтъкнат случай бе във Варена.
Там 24-годишно подпийнало момиче помля 6 коли. Според очевидци дамата не се е опитвала да паркира джипа си, а просто е минавала по улицата, като е смазала 6 паркирани на ул. "Струга " в морската столица автомобила. На шофьорката е взета алкохолна проба, като по данни на полицията дрегерът отчел 1 промил алкохол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР