27-годишна жена беше обвинена в убийството на нероденото си дете

...
27-годишна жена беше обвинена в убийството на нероденото си дете
Коментари Харесай

Правен абсурд: Простреляна бременна загуби бебето си. Изненадващо я обвиниха за убийството

27-годишна жена беше упрекната в убийството на нероденото си дете след импровизиран аборт. Тя изгубила бебето в при импровизиран аборт в петия месец, откакто била простреляна от друга жена. Стрелялата е на независимост, а изгубилата детето си е обвинена. Гаранцията ѝ е 50 хиляди $.

Правният парадокс стана факт в американския щат Алабама.

Маршей Джоунс бе задържана в сряда по обвинявания в непредумишлено ликвидиране поради това, че е почнала съдбовния скандал с 23-годишната Ебони Джейминсън на 4 декември 2018 година Двете спорили по въпроса кой е бащата на бебето. Ситуацията излязла от надзор, Джейминсън извадила оръжие и стреляла в стомаха на бременната жена.

Полицията удостоверява, че Джейминсън е стреляла и че това е довело до спонтанния аборт. Но заключението ѝ гласи, че единствената жертва е нероденото дете, чиято майка е почнала абсурда преднамерено, траяла го е и той ескалирал в сборичкване, което е довело до гибелта на личното ѝ неродено дете. Според полицията Джейминсън е била " принудена " да се отбрани от Джоунс.

Обвиненията против дамата, която е стреляла, паднаха пред висшия съд, тя е на независимост.

Алабама е един от щатите, където абортът е неразрешен, а потреблението на физическа мощ в самоотбрана - не. Сега групи, които упорстват дамите да имат право на избор, показват, че законът към този момент се употребява и против бременни дами.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР