27-годишен перничанин е с повдигнато обвинение за разпространение на наркотици

...
27-годишен перничанин е с повдигнато обвинение за разпространение на наркотици
Коментари Харесай

27-годишен мъж е обвинен в разпространение на наркотици в столичния ж.к. Студентски град


27-годишен перничанин е с повдигнато обвиняване за разпространяване на опиати и мярка за задържане , откакто беше хванат с над кг наркотични субстанции в ж.к. " Студентски град ", София, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

По време на рутинни дейности чиновници на Седмо районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи са забелязали два автомобила, спрели подозрително близо един до различен. Когато екипът е доближил колите, топче наркотично вещество, хипотетична заготовка, полетяло от една от колите. В единия автомобил, благосъстоятелност на 27-годишен перничанин, са открити и конфискувани няколко плика с вещество на прахуляк и тревиста маса, като съгласно информация пликовете са съдържали 1037.69 грама коноп и 1.20 грама кокаин. Мъжът във втория автомобил пък е държал огромна сума пари, за която не дал пояснение.

Материалите по формираното досъдебно произвеждане са докладвани в Софийската градска прокуратура.

Задържаният 27-годишен е притеглен като обвинен по член 354 а, алинея 1 от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка " задържане под стража " за период до 72 часа.
 Министерство на вътрешните работи пресече наркосделка в София
Министерство на вътрешните работи пресече наркосделка в София

Двама дилъри и техен клиент са задържани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР