27-годишен наркозависим рецидивист е бил задържан от варненската полиция след

...
27-годишен наркозависим рецидивист е бил задържан от варненската полиция след
Коментари Харесай

След преследване и стрелба задържаха наркоман, опитал да разбие автомобил във Варна | По време на задържането дрогираният мъж е ранил двама полицаи

27-годишен наркозависим рецидивист е бил арестуван от варненската полиция след гонене и пукотевица със стоп патрони, оповестиха за Moreto.net от Министерство на вътрешните работи.

При последвалата битка един от служителите на реда е с пострадвания, различен със пръсване на дясна ръка.

Случаят е от през вчерашния ден по обяд, когато чиновници на първо районно ръководство във Варна получават сигнал за мъж, който се пробва да отвори паркиран автомобил.

Пристигналият на мястото полицейски екип открил мъж – очевидно под въздействие на упойващи субстанции, който държал в ръката си дървена дъска. По първична информация, същият не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал.

Полицаите прибегнали до помощни средства - електроди, с цел да задържат нарушителя, само че мъжът се откъснал и траял бягството си. Тогава чиновниците на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в региона на коляното и по този начин го забавили. Стигнало се до потребление и на физическа мощ. В разследване на битката единият служител на реда е с пострадвания, а сътрудника му е със пръсване на дясна ръка.

По-късно униформените открили и самоличността на причинителя, който се оказал гражданин на Провадия, прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан за взломни обири, наркозависим. У арестувания е открито пакетче с кристалообразно вещество. Установен е и един автомобил в региона, взломен от същия мъж.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и събраните материали са предадени на прокуратурата.

по обяд27-годишен рецидивист е арестуван вследствие на подхванати незабавни полицейски дейности. Вчера, към 11.35 часа чиновници на Първо районно управление (на МВР) получават сигнал за мъж, който се пробва да отвори паркиран автомобил. При светкавичното идване на мястото, полицейския екип открил мъж – очевидно под въздействие на упойващи субстанции, който държал в ръката си дървена дъска. По първична информация, същият не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал. Полицаите прибегнали до помощни средства - електроди, с цел да задържат нарушителя, само че мъжът се откъснал и траял бягството си. Тогава чиновниците на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в региона на коляното и по този начин го забавили. Стигнало се до потребление и на физическа мощ. В разследване на битката единият служител на реда е с пострадвания, а сътрудника му е със пръсване на дясна ръка. По-късно униформените открили и самоличността на причинителя, който се оказал гражданин на Провадия, прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан за взломни обири, наркозависим. У арестувания е открито пакетче с кристалообразно вещество. Установен е и един автомобил в региона, взломен от същия мъж. По случая е формирано досъдебно произвеждане и събраните материали са предадени на прокуратурата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР