27-годишен мъж се поля с бензин и се подпали в

...
27-годишен мъж се поля с бензин и се подпали в
Коментари Харесай

Ужасяваща драма в монтанско село! Младият Анатоли се поля с бензин и се запали пред очите на майка си

27-годишен мъж се поля с бензин и се подпали в монтанското село Вирове. Малко по-късно обгорелият мъж е умрял в болничното заведение в Монтана. Огнената покруса се е разиграла към 6 часа сутринта в петък в селото на 13 км от Монтана, оповестява BulNews.bg.

Анатоли Светланов цяла нощ пил в дома на свои другари във Вирове, към 5 часа сутринта се прибрал в дома на майка си и двамата се скарали поради следващото му пиене. Ядосан, синът декларирал, че ще се самоубие и изскочил на открито. Жената хукнала след него и го настигнала пред стоманен електрически дирек близо до къщата им. Младият мъж към този момент се бил облял със запалителна течност и пред очите на майка си щракнал запалка и избухнал в пламъци.

Въпреки ужасната панорама и суматохата майката почнала да гаси сина си, развикала се за помощ, притекли се и други хора, а по-късно пристигнала и кола за спешна помощ. Обгорелият мъж бил превозен в болничното заведение в Монтана, само че към 7.45 часа умрял.

Загиналият от пламъците мъж има две сестри и брат, работел към дърводобивно дружество в Монтана, само че вършел работа и по дворовете на хора в селото, описаха поданици на Вирове. Когато бил изтрезнял, Анатоли бил мирен и трудолюбив, само че напиел ли се ставал заплашителен, вдигал кавги и постоянно заплашвал, че ще се самоубие, обявиха негови познати.

Самозапалилият се Анатоли Светланов е престъпно проявен и има условна присъда, която изтърпявал преди гибелта си, споделиха криминалисти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР