27-годишен мъж е задържан при опит за контрабанда на голямо

...
27-годишен мъж е задържан при опит за контрабанда на голямо
Коментари Харесай

Почти 10 кг. марихуана хванаха на ГКПП-Капитан Андреево

27-годишен мъж е арестуван при опит за контрабанда на огромно количество. Операцията е осъществена от чиновници на Главна дирекция „ Гранична полиция “ и митнически чиновници от Главна дирекция „ Митническо разузнаване и следствие “, под управлението на Окръжна прокуратура-Хасково.
Съвместните дейности са извършени на 16 септември 2020 година, към 11 ч., на, където дошъл лек автомобил, ръководен от 27-годишния български жител. Мъжът пътувал самичък в колата в посока от България към Турция. Автомобилът бил селектиран за щателна митническа инспекция. С помощта на рентгенова инсталация и при последвалия физически надзор, във фабрична празнина сред тапицерията и тавана на колата, чиновниците разкрили 26 полиетиленови плика. Те съдържали зелена тревиста маса, която при полеви наркотест реагирала на марихуана. Наркотичното вещество е с общо бруто тегло 9.240 кг и е на стойност 36 960 лв..
 Постоянен арест за мъжа, арестуван с над 80 кг марихуана на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата Постоянен арест за мъжа, арестуван с над 80 кг марихуана на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата "
По искане на Окръжна прокуратура - Благоевград съдът постанови мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с...
С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият е бил арестуван за период от 72 часа. Днес Окръжна прокуратура – Хасково ще внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на арестувания. Разследваното по случая продължава.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР