27-годишен мъж е задържан от полицията по подозрение, че е

...
27-годишен мъж е задържан от полицията по подозрение, че е
Коментари Харесай

Мъж драсна клечката на осем таксита в село Ягодово

27-годишен мъж е арестуван от полицията по съмнение, че е запалил осем таксита в село Ягодово, написа

Малко след среднощ на 24 март на тел. 112 бил получен сигнал за пожар в село Ягодово. На местопроизшествието пристигнали екипи на пожарна и полиция, и макар бързата интервенция на огнеборците изцяло са изгорели 6 транспортни средства с разнообразни марки, а по други два – бус и лека кола, вредите са частични.

Установено е, че колите са благосъстоятелност на 43-годишен асеновградчанин, който от години предлага на пазара таксиметрови услуги. Коронавирусната рецесия засегнала бизнеса му и от 40-50 автомобила останали да работят едвам десетина. Неизползваните транспортни средства били паркирани пред сервиз на улица " Васил Левски " и са ситуирани около пътя при влизане в село Ягодово.

По информация, споделена от TrafficNews, 43-годишният притежател на автопарка е разследван за стопански закононарушения и подправяне на документи. Той e в бизнеса от дълго време, като работи с фирми-бушони и подставени лица. Неведнъж влиза в полезрението на Икономическа полиция и ДАНС. Години наред той е във война с различен главен състезател на таксиметровия пазар в Пловдив, който е осветлил огромна част от противозаконната активност на 43-годишния, само че самичък е влезнал зад решетките по серия обвинявания за палежи и опит за ликвидиране. В следствие Върховен касационен съд анулира присъдата и в този момент той е на независимост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР