27-годишен мъж е сигнализирал в полицията, че е бил нападнат

...
27-годишен мъж е сигнализирал в полицията, че е бил нападнат
Коментари Харесай

Пребиха мъж със сопа в Плевенско заради кон

27-годишен мъж е алармирал в полицията, че е бил атакуван на улица в село Ракита в община Червен бряг от двама души , на 46 и 52 години, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Нападателите са нанесли побой на мъжа с ръце и с дървен кол, като са го удряли по главата и тялото. Отнели са му мъжки кон. Впоследствие полицията е разкрила побойниците и коня в луковитското село Ъглен.

Животното е оставен с протокол за отговорно бранене в дома на единия от причинителите. Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа по ЗМВР. Сезирана е районна прокуратура - Плевен и е формирано досъдебно произвеждане.

Ден по-рано в Плевенско е станало и всеобщо сборичкване. Сигнал за мелето в село Петърница в община Долни Дъбник е подаден в събота вечерта. Полицията е открила, че към 14 часа е зародил спор сред посетители на празненство . Конфликтът прераснал във физическа разпра и участниците взаимно си предизвикали разнообразни пострадвания. 23-годишен мъж е бил настанен в болница с заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Сезирана е и Районната прокуратура в Плевен.
 С трима ранени приключи сборичкване в махалата в Кюстендил
С трима ранени приключи сборичкване в махалата в Кюстендил

В багра е употребен нож, стреляно е и с газов пистолет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР