27-годишен мъж е извършил четири кражби и два опита за

...
27-годишен мъж е извършил четири кражби и два опита за
Коментари Харесай

Рецидивист за ден ограби будка, магазин и отмъкна две колела в Търговище

27-годишен мъж е направил четири обири и два опита за кражба от разнообразни обекти в Търговище в рамките дневно . Това той е направил в изискванията на повторност - в миг на условно наказване.

Мъжът с букви С.А. е неведнъж осъждан за обири и е добре прочут на органите на реда. Последно той бил наказан през 2022 година. Районният съд в град Шумен му е наложил наказване " отнемане от независимост " за период от 2 години и 8 месеца, чието изтърпяване е отсрочено с 5 години. Деянията от 26 февруари са осъществени точно в изпитателния период по това наказание.

Общо четири похищения над непозната благосъстоятелност и два опита за такива е съумял да извърши младият мъж  на 26 февруари 2023 година От павилион в града, посредством щурм на прозорец, той е съумял да извърши кражба на пари на стойност към 200 лв.. След това мъжът е проникнал в хранителен магазин, откъдето взел към 50 лева Разбил е входната врата на офис, находящ се в жилищна постройка в град Търговище и е направил кражба на велосипед " Rock Rider ". Извършителят е откраднал и още един велосипед. Осуетени са два опита за кражба, при които мъжът се е опитал да проникне в още два обекта, частна благосъстоятелност.

С.А. е притеглен към наказателна отговорност и е арестуван за период до 72 часа от Районната прокуратура в град Търговище. Предстои да бъде импортирано искане от наблюдаващият прокурор за установяване на най-тежката мярка за неотклонение.

Под управлението и надзора на Районната прокуратура в Търговище продължава работата по случая.
 Изправят пред съда мъж, обрал няколко жилището в Търговище
Изправят пред съда мъж, обрал няколко жилището в Търговище

Откраднатите движимости са открити в дома му
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР