27-годишен мъж беше застрелян при скандал в хотел. Според информацията

...
27-годишен мъж беше застрелян при скандал в хотел. Според информацията
Коментари Харесай

Млада жена арестувана за убийство в хотел

27-годишен мъж беше убит при скандал в хотел. Според информацията от полицията убийството е резултат на обстановка с домашно принуждение.

Жертвата е Оунси Алън, който беше в Топ 25 на най-хубавите състезатели в света по обяздване на бикове. Той е убит в хотел в Солт Лейк Сити (щат Юта), където е бил за присъединяване в следващото родео.

От полицията оповестиха, че малко след среднощ са получили сигнал за пукотевица в хотел, ситуиран на към 4 км от " Вивинт Арена “ - домашната зала на баскетболния Юта Джаз.

При идването си на мястото управляващите са разкрили тялото на млад мъж в коридора пред хотелска стая. По натрупа му е имало няколко огнестрелни рани.

Органите на реда към този момент са арестували обвинена за убийството. Това е 21-годишната ЛаШоун Денис Бегли, която е била гадже на Оунси Алън.

" Между двамата е имало предхождащ скандал с замяна на удари в питейно заведение в центъра на града. След това Алън е отишъл в стаята на Бегли, с цел да си събере багажа, когато на излизане тя го е простреляла ", се споделя в формалното известие от полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР