27-годишен германски гражданин е задържан, защото е рисувал графити върху

...
27-годишен германски гражданин е задържан, защото е рисувал графити върху
Коментари Харесай

Задържаха германец, изрисувал жилищен блок в София с графити

27-годишен немски жител е арестуван, тъй като е рисувал графити върху фасадата на постройка в София. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
В нощта против вторник към 4,00 ч. в 1-во районно управление (на МВР) е получен сигнал, че в жк. „ Слатина " върху бл. 74 виси мъж с въжета. Полицаи открили, че става въпрос за немец, в него са открити спрейове. Мъжът е арестуван.

Както , заяви в предходни дни графити се появиха и върху фасадите на жилищни блокове в софийските квартали „ Дружба " и Зона Б-19. Въпреки големия им размер, никой от живеещите не е схванал по кое време и по какъв начин са нарисувани, а в обществените мрежи се появиха разнообразни теории какво значат надписите.

„ Рисунките се появиха предишният четвъртък. След като ги видяхме, брачният партньор ми се качи на покрива. Катинарът беше разрушен. Горе на покрива имаше торбичка, която прибрахме за доказателства. Във входа имаме доста IT експерти, които споделиха, че графитите може да са направени с дрон ", показа в ефира на „ Нова " гражданин на блока в Зона Б-19 Антоанета Хабернал.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР