27.04.2019г. освен Велика събота се превърна и във Велик ден

...
27.04.2019г. освен Велика събота се превърна и във Велик ден
Коментари Харесай

Велинград посрещна подобаващо първия си Музикален Фестивал!

27.04.2019г. с изключение на Велика събота се трансформира и във Велик ден за града!

 

След месеци подготовка Arte Spa&Park Hotel сбъдна желанието на доста жители и посетители, като подари на всички Феноменално събитие / Първия Музикален Фестивал!

В историята си хотелът осъществени голям брой начинания и събития, а в този момент пристигна и редът на тази: Музикален фестивал . Истински, друг, огромен, занимателен, вълнуващ!

Събитието беше проведено от Arte Spa&Park Hotel Велинград, под надпис Arte Makes: Music с формалната медийната поддръжка на NOVA: Нова телевизия.

Сред участниците на огромната сцена в града бяха: Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР, DJ Дончо, И доста други...

Освен да се насладят на същинско Фестивално прекарване, гостите имаха  възможността да се включат и в обществената самодейност на събитието  „ Заблуди в любовта “, акция на Българския фонд за дамите - „ Мисия против насилието над дами и девойки “.

„ Всяка жена има право на връзка, учредена на взаимно почитание. Понякога обаче, любовта ни кара да оправдаваме или подценяваме първите признаци на принуждение. Често се вслушваме в необятно публикувани заблуди и несериозни препоръки. Извиняваме думи и дейности в името на това да спасим връзката си. ”

Точно в  18.00ч. хиляди брандирани бяха пуснати в небето. Красивото, и в това време извънредно алегорично деяние зарадва дребни и огромни и сподели на всички, че достигането до свободата е тъкмо толкоз елементарно, стига да го поискаш.

Над 3000 души станаха част от грандиозния празник. Въпреки не толкоз удобното време, те се забавляваха и честваха дружно. Настроението и страстта бяха най-ценното, което всеки отнесе със себе си след края на деня.

Организаторите дадоха обещание, че това е единствено началото. Фестивалът ще бъде годишен и съвсен скоро ще разберем какво ни чака идната година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР