26 лунен денДенят е символ на мъдрост, но мъдрост, която

...
26 лунен денДенят е символ на мъдрост, но мъдрост, която
Коментари Харесай

АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 3 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

26 лунен ден

Денят е знак на мъдрост, само че мъдрост, която не донася изгода на индивида, а го предизвика да се ласкае от личните си достижения. Много рисков ден. Трябва да сме оптимално деликатни при общуването с други хора.

Не се суетете, не проявявайте щестлавие и надменност. Ако е допустимо, изцяло се откажете от дейна активност, предлага се отмора и пост и самоограничение от полови развлечения. Нищо ново да не се подхваща – започнатите нови неща ще потънат в блатото на илюзиите и на бита и ще донесат единствено загуби и ущърб.

В този ден се губят останки от силата в разговоори, по тази причина, бъдете деликатни към това, кой ви хвали, кой ви кара да се лъжете в себе си.

Денят може да ни подстрекава да обърнем по-особено внимание и на личното си здраве, на метода си на хранене, както и на нашите хигиенични привички.

Ще имаме предпочитание и потребност да бъдем в изгода и помощ на всички наши близки, да им окажем своята поддръжка.

Ще забележите, че сте по-мекушави от нормално, доброжелателни, тихи и доста по-спокойни. Една приятна вълна на нежни страсти ще ви залее още веднъж и през днешния ден. Наслаждавайте ѝ се, само че я оставете за втората част на деня.

Уязвим е стомахът през днешния ден, дванайсетопръстника и желателно да не се вършат там интервенции.

Повишена е възприемчивостта към отрови, в това число спиртни питиета и опиати.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР