26-ият в схемата британец Стивън Бънтинг успя с много усилия

...
26-ият в схемата британец Стивън Бънтинг успя с много усилия
Коментари Харесай

Бънтинг се съвзе и отстрани Сърл по пътя към 1/4-финалите

26-ият в схемата британец Стивън Бънтинг съумя с доста старания и здрави нерви да си обезпечи класиране за 1/4-финалите на Световното състезание по дартс на PDC. 35-годишният Бънтинг надигра с 4:3 сета сънародника си Райън Сърл в дуел, който се реши в решителния лег от седмия финален сет. Това е второ присъединяване на 1/4-финалите на СП за 35-годишния британец, който ще срещне поляка Кшищоф Ратайски в спор за полуфинално място.

A brilliant fightback when it looked lost by Stephen Bunting as he recovers from 2-0 down in the deciding set to clinch a last-leg victory!
— PDC Darts (@OfficialPDC) Бънтинг сподели постоянна игра в първите два сета и поведе с 2:0, само че в третата част пристигнаха и проблемите за него. Сърл се възползва от шест пропуснати стрели за сета на противника си и съумя да понижи резултата до 2:1, а по-късно нанесе пробив и по този метод върна паритета при 2:2.

!

Stephen Bunting produces a brilliant 13-darter to break Ryan Searle's throw in a deciding leg!

A second PDC World Championship Quarter-Final for 'The Bullet'!

Up next Gary Anderson v Devon Petersen
— PDC Darts (@OfficialPDC) Двамата си размениха по един пробив в идващите си две подавания и по този начин се стигна до седмия сет. Там Сърл в началото натрупа убеденост и поведе с 0:2 лега, само че Бънтинг съумя да се съвземе и завоюва идващите три, с цел да вземе крайния триумф с 4:3 сета.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР