26-годишният Яни Янков от Перник се класира за финала на

...
26-годишният Яни Янков от Перник се класира за финала на
Коментари Харесай

Яни Янков - българинът, който отиде на финал на Zvezde Grande

26-годишният Яни Янков от Перник се класира за финала на влиятелното балканско музикално шоу " Zvezde Granda " в Сърбия, което ще се излъчва онлайн в уеб страницата на NOVA  в събота вечер. Талантът на Яни съумя да впечатли освен журито, само че и всички фенове, което го направи първият българин, достигнал до този стадий на надпреварата.

Яни не е нов в музикалното шоу. През 2020 г. също взе участие, само че отпада в третия кръг поради заболяване от COVID-19. Тази година обаче форматът на " Zvezde Granda " събра някои от най-хубавите участници от предишни сезони, което даде на Яни нова опция да покаже гения си.
                             

В полуфинала Яни се изправи против Деян Дачевич от Босна и Херцеговина. Той извърши две песни на своя кумир Шабан Шаулич, като и двете осъществявания получиха поддръжката на журито. Въпреки че и двамата участници получиха гласове от всички членове на журито, Яни съумя да победи в акапелното осъществяване с 4 на 2 гласа. Тази победа му обезпечи място в огромния край.



Перничанинът, именуван още " Пернишкият Шабан Шаулич ", не можа да сдържи страстите си и се разплака, когато разбра, че ще взе участие на финала. Първата, която го поздрави, беше неговата менторка в шоуто, известната сръбска певица Снежана Джуришич. Тя му сподели: " Браво, Янко! Наистина си го заслужи! ", под аплодисментите на публиката.
 Вижте невероятните фотоси на Яни и фамилията му  Вижте невероятните фотоси на Яни и фамилията му  Вижте невероятните фотоси на Яни и фамилията му  Вижте невероятните фотоси на Яни и фамилията му
Мария Шерифович, наставник на съперника на Яни, също изрече своята поддръжка и самопризнание: " Фантастични момчета, Янко, да си чужденец в непозната страна... Въпреки че си станал наш, честито. Деян, ти беше най-хубавият в точния миг и те приветствам за това, отлично момчета. "

В обществените мрежи Яни изрази своята признателност към всички, които го подкрепяха: „ Скъпи другари, с голяма горделивост ви оповестявам, че съм първият финалист в Zvezde Granda! Извървях целия този път с голямата поддръжка на дамата до мен, на Lubomir Vladimirov, Alexandra Diapason и всички вас! Благодаря и на Владислав Въцов за всичките клипове! Много ви благодаря за цялата поддръжка! Направих всичко допустимо, само че за жал България няма да гласоподава на финала! Въпреки това ще споделя в околните дни повече информация към гласуването на 8-ми юни! “



Големият край на " Звезде гранда " ще се организира на 8 юни и ще можем да го гледаме в уеб страницата на NOVA. Янков споделя, че обожава сръбската музика от дребен, а неговият кумир е легендата Шабан Шаулич. Като дете Яни е ходил на уроци при огромната национална певица Гуна Иванова, което е асъдействало за неговото музикално развиване.

Нека всички подкрепим Яни в неговата борба към победа на финала и да му пожелаем триумф!
 Вижте невероятните фотоси на Яни и фамилията му  Вижте невероятните фотоси на Яни и фамилията му  Вижте невероятните фотоси на Яни и фамилията му  Вижте невероятните фотоси на Яни и фамилията му
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР