26-годишният ром, който рани с нож отец Иван от Нови

...
26-годишният ром, който рани с нож отец Иван от Нови
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на нападателя на отец Иван, бил пиян и надрусан

26-годишният ром, който рани с нож отец Иван от Нови хан и намушка в гърба служащ в приюта, е бил пийнал и надрусан по време на нападението, оповестява TrafficNews.

Извънредно: Намушкаха отец Иван от Нови хан с нож в главата

Нападателят пристигнал през вчерашния ден вечерта в приюта, където живела майката на двегодишния му наследник дружно с детето. Ромът декларирал, че желае да си прибере сина, само че дамата изрично отказала. На сутринта той още веднъж се появил, очевидно несъответстващ и незабавно почнал да заплашва, че няма да си тръгне без момчето.

В последвалата препирня ромът извадил нож и почнал да заплашва дамата, че ще я убие. Тогава се намесили отец Иван и неговият наследник отец Григорий, които се пробвали да успокоят пристрастеностите.

Отец Иван с извънреден роман пред БЛИЦ за кървавото нахлуване ВИДЕО

Ромът обаче замахнал с ножа към лицето на отец Иван и разрязал ухото му. После ранил в гърба и 35-годишен служащ от приюта, който се опитал да помогне на свещеника.

При появяването на служителите на реда нападателят се опитал да избяга, само че е бил арестуван. От полицията оповестиха, че той е престъпно проявен:

Около 15.10 часа през днешния ден на тел. 112 бил подаден сигнал за мъж, провокирал скандал в приюта в с. Нови хан, където обитавала майката на сина му дружно с детето. На място неотложно са изпратени чиновници на РУ-Елин Пелин, които открили, че под въздействието на алкохол и наркотични субстанции, 26-годишният е нанесъл лека порезна рана в региона на плешката на работещ в приюта мъж, който се е опитал да го отпрати.

Лека порезна рана по ухото е получил и отец Иван, който също се притекъл на помощ.

Извършителят - престъпно проявен, опитал да избяга, само че е арестуван за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане. Процесуално-следствените дейности не престават и все още.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР