26-годишният Петър Петров, който избяга от ареста в Пловдив, е

...
26-годишният Петър Петров, който избяга от ареста в Пловдив, е
Коментари Харесай

И беглецът от пловдивското районно се оказа със здравословни проблеми, но съдът не се впечатли и...

26-годишният Петър Петров, който избяга от ареста в Пловдив, е арестуван за непрекъснато. Това реши доскоро Окръжният съд в града по тепетата.

Държавното обвиняване изясни в пледоарията си, че младият мъж, който е родом от Монтана, само че живее в Пловдив, е рисков, два дни цяла България го е търсила и е била на нокти и има заплаха да се укрие, с цел да извърши друго закононарушение.

Адвокатът на подсъдимия - Васил Костадинов, изиска по-лека мярка – „ домакински арест”, с претекста, че има данни, че Петър Петров е употребявал опиати, само че не и че ги е разпространявал. „ Ако бъде пуснат под домакински арест, това ще се отрази по-добре на психическото и физическото му състояние”, сподели Костадинов.

Защитата изясни още, че преди време Петров е претърпял злополука и му е бил строшен гръбначния дирек. Това наложило слагането на пластина в гръбначния му дирек, която пречела да престоява в ареста. Адвокатът акцентира, че Петров не е избягал, тъй като е желал да се укрие, а тъй като разпитващите го служители на реда са се държали зле с него.

Съдът обаче бе безапелационен, че заплахата Петров да се укрие или да извърши друго закононарушение е действителна.

По делото показания са дали трима негови другари очевидци, които са споделили, че няколко пъти той ги е снабдявал с дрога.
Прокурорът акцентира, че има сведения, че Петров е доста мобилен, обикалял е с приятелите си цялата страна и е разпространявал опиати.

Малко преди да бъде хванат с 200 грама марихуана в Пловдив, той е бил заловен в Слънчев бряг пред прочут бар с два типа дрога. По този случай е формирано бързо произвеждане в РУ-Несебър. Освен това Петров е с условна едногодишна присъда с 3 години изпитателен период. Той е направил закононарушението в Пловдив сега на изтърпяването на това наказване.

БЛИЦ напомня, че младият мъж избяга от тоалетната на втория етаж от Трето районно управление (на МВР) в Пловдив, спускайки се по водосточната тръба.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР