26-годишният Георги Илиев, представящ се във Фейсбук под името Денис

...
26-годишният Георги Илиев, представящ се във Фейсбук под името Денис
Коментари Харесай

Георги пусна 15-годишната си жена за проститутка в Гърция, но после му се стъжни живота

26-годишният Георги Илиев, представящ се във Facebook под името Денис Моралес, призна, че е принуждавал 15-годишната си жена да проституира в Гърция. За закононарушението, в което бе упрекнат, ромският сводник бе наказан на 2 години условно и санкция от 10 000 лева Условната присъда с изпитателен период от 3 години и половина бе постановена след съглашение с прокуратурата, което през вчерашния ден бе утвърдено от дежурния углавен арбитър Мирослава Йорданова, написа Struma.bg.

Георги Илиев бе задържан при започване на август в Благоевград след дълготрайно търсене от страна на проверяващите. Жалбата против него подала бабата на брачната половинка му Елизабет след бягството й от Гърция. Веднага откакто се избавила от сводника, младата жена получила специфична протекция в Драгоман.

Впоследствие той си намерил друга жена на име Катя, която при установяване на мярката му за неотклонение в съда го разказа като грижлив брачен партньор, от който чакала дете. Освен за нея полагал грижил и за болния си чичо в плевенското село Одърне. Катя знаела за предходната му жена от Перник, която го напуснала под давление на баба й, защото не им стигали парите, които Георги им давал. Елизабет обаче твърди, че в фамилното им легло идва и друго момиче на име Галя, която мъжът й карал да проституира.

В правосъдна зала Георги Илиев отхвърли, че е извеждал 15-годишната си жена в Гърция да проституира, както и че я биел с колан. След 20-дневен престой зад решетките обаче призна виновността си и се отърва с условно наказване.
В профила му във Facebook имаше качени фотоси на дами, за които проверяващите допускаха, че е азбучник за девойки, които употребявал за платени сексуслуги.

Проверка през вчерашния ден в обществената мрежа сподели, че той към този момент е сменил името си Денис Моралес и на профила му написа „ Денис Катя “, като там има най-вече фотоси с новата му жена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР