26-годишната съзтезателка на UFC Пейдж Ванзант е категорична, че няма

...
26-годишната съзтезателка на UFC Пейдж Ванзант е категорична, че няма
Коментари Харесай

Пейдж Ванзант изкарва повече от Instagram, отколкото от UFC

26-годишната съзтезателка на UFC Пейдж Ванзант е безапелационна, че няма да възобновява своя контракт с UFC. Пейдж ще направи последната си борба от своя контракт на UFC 251 в Абу Даби, където ще се бие с Аманда Рибас. Ванзант не се е била година и половина, тъй като лекуваше травма в ръката, която наложи няколко интервенции. Тя е следващата в UFC, която не е удовлетворена от своето възнаграждение.

Пейдж споделя, че от присъединяване си в танцувай със звездите е направила повече пари, в сравнение с в цялата си ММА кариера. Ванзант има вяра, че ще изкарва повече пари от Инстаграм, в сравнение с от UFC и възнамерява да прегледа офертите на други организации след края на нейния контракт. Ето какво още показа тя пред ESPN:
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Paige VanZant (@paigevanzant) на Апр 28, 2020 в 12:45 PDT

" Всички знаят какви са парите, които изкарвам. Взимам $46 000 да се явя и $46 000 за победа. Няма да го укривам, тъй като всички го знаят. Мога да върша повече пари, единствено с цел да върша реклами на разнообразни марки в Инстаграм. Това би трябвало да ви приказва нещо. Изкарах повече пари от " Танцувай със звездите ", в сравнение с в цялата ми кариера в ММА. Дори и в случай че включим всички бонуси.

Това демонстрира, че парите са там. Обичам да се удрям. За тази борба трябваше да оставя всичките спонсори. Не споделям нищо в обществените мрежи. Сега най-важна е борбата. Искам да вляза в клетката и да потвърдя моята цена. Никой няма да може да ме убеди и аз ще стана свободен сътрудник. В UFC изкарах 6 години. Вярвам, че цената ми не се трансформира, без значение от победи и загуби. Тази борба е най-важна за мен и ще дам всичко от себе си в нея. "

mma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР