26-годишната Катрин Ванкова е непозната за родната публика, но зад

...
26-годишната Катрин Ванкова е непозната за родната публика, но зад
Коментари Харесай

Млада българка снима филм с Никълъс Кейдж

26-годишната Катрин Ванкова е непозната за родната аудитория, само че зад граница и по-точно в Испания тя е известно лице, което от години може да се похвали с присъединяване в самостоятелни продукции, а след месец излиза и първата холивудска лента с нейно присъединяване, осведоми novini.bg.

В " Непоносимата тежест на големия гений " нашенката, която от 5-годишна живее в Барселона, застава един до друг с Никълъс Кейдж и Педро Паскал във филм подигравка, разказващ за цената да бъдеш прочут и по какъв начин това се отразява на връзките ти със фамилията и в работата. Лентата излиза идващия месец на огромен екран и дава обещание да направи нашенката все по-разпознаваемо лице. Ролята на Катрин не е огромна, само че е от основно значение за развиването на сюжета.

Да снима своята първа огромна холивудска продукция е тестване за Ванкова, която досега взе участие в самостоятелни филми и испански сериали, а идната лента е снимана в комплицираните условия на международна пандемия.

" Никълъс живее в напълно различен, собствен свят. Понякога не можеш да схванеш дали е той, дали е сегашната му роля, или роля отпреди 20 години. Голям експерт е. Колкото до Педро Паскал - боготворя го! ", споделя Ванкова за работата си с звездите.

Снимките за нашенката по плана не престават един месец в Будапеща, като в началото са замислени да бъдат две седмици, само че част от екипа се заразява с ковид, което усложнява снимачния развой.

Самата Катрин споделя пред непознати медии, че е играла в продукции на доста разнообразни езици, само че мечтае да се снима във филм на български език.

През свободното си време отвън снимачната площадка Ванкова се занимава с снимка, като в обществените мрежи употребява псевдонима " Матилда беше тук " и разгласява изобретателните си произведения.

Категорична е, че Холивуд не е огромната ѝ цел, а славата не я блазни въобще.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР