26-годишната Хи-Йон Лим избягала от родната си КНДР. След бягството,

...
26-годишната Хи-Йон Лим избягала от родната си КНДР. След бягството,
Коментари Харесай

Избягала от КНДР: В родината ми са убедени, че сме световни шампиони по футбол

26-годишната Хи-Йон Лим избягала от родната си КНДР. След бягството, тя даде изявление на английски публицисти за това по какъв начин се живее при Ким Чен Ун.
Тъй като Северна Корея е изолирана страна, какво става там, не е известно. Всичката информация оттова идва, откакто е била подложена на щателна агитация. Бащата на бежанката е бил старши офицер в корейската войска и тя се решила да напусне страната едвам след неговата гибел. За задачата й се наложило да заплати към 7 000 $.

Ето какво споделя тя:

Публичните санкции

Да, в Северна Корея към момента санкционират обществено хора. А с цел да не липсва аудитория на тези мероприятия, на тях водят даже възпитаници. Все отново, най-вече от по-горните класове. Девойката била принудена да участва на едно от тези санкции. Тогава били убити музиканти, които били упрекнати в гледане на порно. По нейни думи, имало към 10 000 души аудитория.

Скъпите обяди

Докато съвсем цялото население гладува, Ким обича да се храни вкусно и не се тормози да харчи за това баснословни суми. Любимото ястие на диктатора е чорба от лястовичи гнезда, които му носят от Китай. Той е също по този начин вманиачен почитател на хайвера. За един обяд отивали десетки хиляди долари.

Собствен харем

Личният харем на Ким Чен Ун се състои единствено от млади девойки. Те биват особено подбирани от цялата страна и единствено най-красивите попадат на процедура в иго. Те са задължени да му дават храна, да вършат масаж и да задоволяват всички негови потребности.

Дворци

Разбира се, в случай че си деспот, безусловно имаш личен замък или дори не един. Така и Ким има доста първокласни резиденции по цялата територия на КНДР. И защото той е ужасяващ параноик, той непрекъснато се мести от едно място в друго.

Тоталитаризъм

И нещо безусловно типично за тоталитарните страни - цялостно зомбиране на популацията. Всеки ден по малкия екран се приказва по какъв начин КНДР е най-хубавата страна, а останалите завиждат и желаят да я унищожат. Алтернативна информация няма. Нищо не постъпва в страната и не излиза от границите й. До каква степен е по този начин, демонстрира случката от 2014 година, когато беше международното състезание по футбол в Бразилия. Тогава първенци станаха германците и целия свят знае този факт, само че не и севернокорейците. И до ден сегашен те до един са уверени, че КНДР е спечелила купата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР