26-годишната Даниела Колева, която две години се бори да си

...
26-годишната Даниела Колева, която две години се бори да си
Коментари Харесай

Така се прави! Браво! Майка осъди държавата и си върна децата!

26-годишната Даниела Колева, която две години се бори да си върне трите деца, взети от обществените, съумя да осъди страната. Две правосъдни инстанции са постановили, че дейностите на обществените служащи са били непозволени и двете момченца и момиченцето би трябвало да бъдат върнати на майка им, заяви Нова телевизия.

Драмата на младата жена стартира в края на 2016 година. Тогава тя и трите й деца живееха в склад в покрайнините на Сливен. Даниела изпаднала в мъчно финансово състояние след гибелта на първия й брачен партньор. Тя поискала от обществените помощ - да й намерят жилище, в което да живее, както и да спомагат за намиране на детска градина, с цел да може да работи. Социалните служащи й изясняват, че те нямат такива пълномощия, след което й взимат трите деца и ги настаняват в приемни фамилии.

Две години 26-годишната Даниела Колева се бори, с цел да си върне децата. От Община Сливен й дават общинско жилище, а майката си намира и работа. С помощта на юрист Петър Николов, младата жена съумява да завоюва делото на две правосъдни инстанции и от скоро Едуард, Васил и Станимира към този момент са при нея.

Преди дни Даниела е станала майка за четвърти път на дребната Мария, а бащата на новороденото момиченце е припознал трите й по-големи деца. Сега обаче Едуард, Васил и Станимира би трябвало още веднъж да свикнат със личната си майка.

"Раздвоени са децата, тъй като са привикнали с приемните фамилии, каквито и да са били те. Травмите са огромни, само че считам, че ще успеем да се оправим ", споделя щастливата Даниела.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР