26-годишна млада жена на име Вероника Бончева, обявена за издирване

...
26-годишна млада жена на име Вероника Бончева, обявена за издирване
Коментари Харесай

Изчезнала 26-годишна подлуди България

26-годишна млада жена на име Вероника Бончева, оповестена за търсене от майка й, подлуди България. От няколко дни фейсбук и инстаграм са пламнали от нейни фотоси, оповестени от родителката на казанлъчанката, само че досега и диря от нея няма по описа на Марияна Бончева. 


Младата дама преди няколко месеца

Всичко стартира в средата на август, когато Вероника за следващ път отпрашва за столицата, освен това без да осведоми майка си за детайлности - при кого и къде ще отседне. От тогава дирите й се губят, само че въпреки всичко до 28 август младата дама дава сигнали, че е жива и здрава. Оттогава нито е дейна в някой от безбройните си профили в обществените мрежи, нито се обажда на някой непосредствен. 

Нейни познати от родния й град настояват, че досега на заминаването си (за следващ път - б.р.), тя е живеела не с майка си, а с татко си. Освен това е имала през годините и престой в клиника за лекуване на душевни заболявания. А по изявленията й в мрежата може да се съди, че разстройството на личността не я е напуснало. В многочислени трудове Вероника показва отлична просветеност и на български, и на британски език, като ту изяснява смисъла на любовта съгласно нея, ту коментира за последователките си какво не трябва да вършат с мъжете към себе си. 

Преди седмица написа, че е избягала без пари и без такъми от хотелска стая в София, а предходен неин постинг разкрива, че даже е спяла като бездомна из столичните улици. 

Следите на Вероника стигат до чужд за фамилията й люлински юноша на име Валентин Вутов.


Предполагаемото ново гадже на Вероника, гражданин на ж.к. " Люлин "

Според трудове на самата изчезнала той я е " избавил " и приютил след въпросните премеждия. Той обаче също отхвърля да се свърже с обезпокоената Марияна Бончева. Няма и телефонен контакт с него, а съгласно други консуматори на обществената мрежа въпросният мъж е с престъпно минало и даже следва да влезе в пандиза при започване на септември. 

Вероника употребява по едно и също време най-малко 5 профила във фейсбук, някои от които не са с нейното име и фотоси, само че стилът на писане изцяло съответствува. Според нейни познати обаче самата тя е имала конфликти с органите на реда поради виртуален тормоз, налаган през годините от нея, поради който останала и без положителни другари за помощ в потребност. 

Марияна Бончева приканва, в случай че някой въпреки всичко зърне 26-годишната й щерка или се осведоми за местонахождението й, да се свърже с нея. Профилът на майката е. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР