26-годишна жена е починала, след като е била блъсната от

...
26-годишна жена е починала, след като е била блъсната от
Коментари Харесай

Жена е починала, след като е била блъсната от кола в Монтанско

26-годишна жена е умряла , откакто е била блъсната от лек автомобил на пътна отбивка на път II-81 край село Вирове. Това оповестиха от ОДМВР-Монтана.

В 12:10 часа на 20 октомври на път II-81, при км.105+600, 68-годишен лидер от Монтана е управлявал лек автомобил „ Мерцедес Е270 “ , когато на прав сектор е подхванал изпреварване на товарен автомобил „ Мерцедес “ с лидер 55-годишен ломски гражданин .

По време на изпреварването лидерът на товарния автомобил без да даде преимущество на изпреварващия го автомобил, е завил наляво в крайпътна отбивка , при което двете транспортни средства са се сблъскали странично .

В резултат на удара лидерът на лекия автомобил е изгубил надзор над ръководството и е минал през стояща жена на пътната отбивка . В резултат на прегазването 26-годишната жена от Костинброд е настанена в МБАЛ-Монтана с голям брой счупвания и с заплаха за живота , където по-късно е умряла .

Пробите на двамата водачи за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни . По случая е формирано досъдебно произвеждане в РУ-Монтана.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР