26-годишен шофьор от село Друмево е задържан в полицейския арест,

...
26-годишен шофьор от село Друмево е задържан в полицейския арест,
Коментари Харесай

Задържаха шофьор от Шуменско, изблъскал от пътя полицейска кола при опит да избегне проверка

26-годишен водач от село Друмево е арестуван в полицейския арест, след опит да осуети полицейска инспекция, по време на която изблъскал полицейски автомобил, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен.
Около 2.15 часа на 24 ноември, малко преди изхода на село Ветрище, полицейски екип подал светлинен и звуков сигнал на лидера на лек автомобил, управлявал "Фолксваген Голф " с директни номера. Водачът се движел зад служебния автомобил и не спрял.
Той направил и опит да изпревари полицейския патрулен автомобил. При равнене с него го изблъскал от пътя. Двете леки коли излезли вдясно от пътното платно. Нанесени са материални вреди и по двата автомобила. Служебният "Шкода " е с деформации по челен ляв калник, предна ризница и ляво странично огледало, а автомобила "Фолксваген Голф " - с деформации по предната част.
Водачите на двете коли - 26-годишният мъж от Друмево и 34-годишният полицейски чиновник, са тествани с дрегер; не е регистрирано съществуване на алкохол. Произшествието е посетено от следовател. Образувано е следствено дело.
Шофьорът на фолксвагена е недееспособен. През 2018 година също е осуетил полицейска инспекция, като избягал с лек автомобил. Има условно наказване от една година, с тригодишен изпитателен период, допълват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР