26-годишен шофьор на БМВ и негова приятелка на 18 години,

...
26-годишен шофьор на БМВ и негова приятелка на 18 години,
Коментари Харесай

Първомай в траур след трагедия с абитуриентка и приятеля й. Съболезнования!

26-годишен водач на БМВ и негова другарка на 18 години, която е била абитуриентка тази година, са аварирали в събота вечерта на пътя сред Поповица и Пловдив, оповестиха от полицията.

Колата се е движела с доста висока скорост, се е забила в дърво.На място е умрял лидерът, който се споделя Ангел.Малко по-късно от пострадванията си е издъхнала и абитуриентката.
Направен е оглед на мястото на произшествието.

Няма изясненост къде са отивали младежите, които са родом от Първомайско, и дали водачът е използвал алкохол или опиати. Това ще покаже аутопсията.
Сигналът за тежкия случай е подаден малко преди 22 часа в събота в полицията в Пловдив.
18-г. Василена е била отличничка и е възпитаничка на СУ „ Асен Златаров “ в Първомай.

Момичето е имало желание да кандидатства в университет и произлиза от извънредно положително семейство, разясниха за БЛИЦ хора от Първомай.
26-годишният Ангел е само дете на разведени родители. Бащата имал втори и трети брак. Момчето е отгледано от баба си и дядо си, само че локалните хора дефинираха фамилията като извънредно положително и възпитано.

Ангел и Василена са имали връзка неотдавна. Снощи те са се
Всичко за Вашата сватба
прибирали от Пловдив.По непотвърдена информация, младежите са дишали божествен газ. БМВ-то е летяло с 240 км./ч., когато Ангел е изгубил ръководство над колата и е последвал съдбовният конфликт в дървото.

Все още не се знае по кое време ще е погребението на двамата млади и дали ще бъдат положени в общ гроб.Хората в Първомай са потресени от нещастието и плачат за тях.

Инфо:блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg