26-годишен монтански жител е задържан за притежание на наркотични вещества.Вчера

...
26-годишен монтански жител е задържан за притежание на наркотични вещества.Вчера
Коментари Харесай

26- годишен от Монтана е в ареста заради различни видове наркотици

26-годишен монтански гражданин е арестуван за владеене на наркотични субстанции.

Вчера след получена информация за държане и разпространяване на наркотични субстанции от гражданин на регионалния град, той е открит и арестуван в региона на площад „ Славейков “ в гр. Монтана.

Доведен е в районно управление (на МВР) Монтана, където му е осъществен персонален обиск. При последвалото претършуване в дворно място на населявания от него парцел в регионалния град е открита и конфискувана 0,5 грама суха зелена тревиста маса, реагирала при полеви наркотест на канабис.

При осъществения оглед на тротоара пред дома му, от външната страна на оградата са открити и конфискувани два найлонови плика, съдържащи 11,6 грама суха зелена тревиста маса канабис и 44,1 грама амфетамин.

От другата страна на същата улица, още веднъж на тротоара, зад кръговиден камък е открит и конфискуван найлонов плик, съдържащ 10 жълти на цвят таблетки екстази, с общо тегло 6,6 грама.

На притежателя на наркотичните субстанции е наложено задържане до 24 часа в районно управление (на МВР) Монтана. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354а, алинея 3, т. 1 от Наказателен кодекс.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР