26-годишен мъж от ромски произход издъхна в Университетска болница Свети

...
26-годишен мъж от ромски произход издъхна в Университетска болница Свети
Коментари Харесай

26-годишен пловдивчанин издъхна в болницата след сблъсък с камион

 13pl4004-1  13pl4004-2
26-годишен мъж от ромски генезис издъхна в Университетска болница „ Свети Георги ” в Пловдив в резултат на тежки черепно-мозъчни контузии и вътрешни увреждания по тялото след жестока злополука, станала в понеделник към 12.45 часа на пътя сред селата Йоаким Груево и Кадиево. Починалият от раните си подхванал рисково изпреварване с лекия си автомобил „ Опел ”, при което навлязъл в насрещното платно и се врязал челно в камион „ МАН ” със смолянска регистрация, претрупан с бутилирана минерална вода „ Михалково “.

В резултат на конфликта камионът се бе обърнал в крайпътната равнища, а стотици бутилки с газирана вода се бяха разпилели по пътното платно. Шофьорът на опела се е спускал по рисков пътен сектор със сериозен надолнище и ограничаване на скоростта от 60 км/ч, което не е спазил.

Водачът на камиона е забелязал в последния миг идващия отсреща лек автомобил и в опит да избегне челния конфликт при внезапно завъртане на кормилото и натискане на спирачката е изгубил надзор над транспортното средство, защото тежкият товар е поднесъл. Пристигналият на местопроизшествието автопатрул от районно управление (на МВР) на МВР-Стамболийски е тествал с дрегер 43-годишния водач на камиона, само че резултатът е негативен, оповестиха от полицията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР