26-годишен българин е открит мъртъв в Германия. Той е бил

...
26-годишен българин е открит мъртъв в Германия. Той е бил
Коментари Харесай

Зловещо: Труп на българин е открит, изхвърлен в контейнер в Германия

26-годишен българин е открит мъртъв в Германия. Той е бил в неопределеност от петък, описаха негови близки, представени от.

Рефат Сюлейман е бил видян към 9.15 часа, когато почивал в служебния си автомобил на територията на фабриката, в която работив немския град Дуисбург. В понеделник късно вечерта тялото му е намерено в едно от пространствата на постройката. Към момента не е ясна повода за гибелта му.

Към момента от Министерство на външните работи нямат публична информация за случая. Близки на младежа, които са в Германия, описаха, че тялото на мъжа е намерено в резервоар, както и че през вчерашния ден са били проведени митинги пред фабриката.

„ Криминалната полиция пое по-нататъшното следствие на повода за гибелта. Първите констатации не се чакат преди вторник ”, пишат немски издания.

В огромната интервенция по издирването са взели участие полицейски хеликоптер, кучета за следене, дронове и службата за сигурност на завода Thyssen Krupp, като преди ден момчето е било пуснато и за публично за търсене.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР