2583 автомобила са отнеси от пияни и дрогирани шофьори у

...
2583 автомобила са отнеси от пияни и дрогирани шофьори у
Коментари Харесай

МВР иззе над 2500 автомобила от пияни и дрогирани шофьори от 1 август досега

2583 автомобила са отнеси от пияни и дрогирани водачи у нас от лятото на предходната лято до момента. Това демонстрират данните на Министерството на вътрешните з интервала от 1 август предходната година, когато бе въведен новия закон , до 21 март тази година. 

Статистиката сочи още, че най-вече моторни транспортни средства са били конфискувани през месеците декември и януари – надлежно 391 и 409. Най-малко са те през септември, когато евентуално водачите към момента са били респектирани от нововъведения закон и тежките наказания. След това борят на нарушаванията още веднъж стартира да пораства, като по всичко наподобява, че водачите не се тормозят изключително от заплахата да изгубят автомобила си. 

От 1 август предходната година са влезнали в действие 878 присъди на водачи , които са седнали зад волан след използването на алкохол или наркотични субстанции. По подигравка на ориста най-вече са те през най-краткия месец в годината февруари – 158, следван от месеците декември и януари с по 41 присъди. Най-малко са те още веднъж през септември – едвам 36 или повече от четири пъти по-малко спрямо рекордните стойности през февруари. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР