. 256 393 души са преките и непреки ползватели на всичките

...
. 256 393 души са преките и непреки ползватели на всичките
Коментари Харесай

За три години Ти и Lidl за по-добър живот достигна до над 250 хиляди българи в цялата страна

 . 256 393 души са директните и непреки ползватели на всичките 73 плана, финансирани от самодейността “Ти и Lidl за по-добър живот "  за интервал от три години – от 2017 година до 2019 година Това демонстрира " Карта на въздействието “, в която Лидл България  представя постигнатите резултати в шестте района в страната, както и по области.

" Резултатите в тази карта ясно демонстрират, че въздействието на самодейността се е популяризирало съвсем в цялата страна, а единствено за три години сме достигнали до над четвърт милион българи. Това влияние ще продължи да се разраства с всеки нов план, който финансираме, по тази причина насочваме покана към гражданските организации да аплайват. С неспокойствие чакаме техните нови хрумвания, с помощта на които дружно ще допринесем за по-качествен и пълностоен метод на живот на хората в районите на страната “, сподели Елица Георгиева, началник “Корпоративни връзки ", Лидл България.

Най-голямо е въздействието на самодейността в Югозападен район, където финансираните планове са достигнали до 84 718 души, а общият дарен фонд възлиза на 168 453 лева Списъкът с финансирани планове в района включва просветителния план “Светът на слепите хора " на фондация “Очи на четири лапи ", планът “Античността оживява на Хисарлъка " на съдружие “Дебют " за културното и историческо завещание в Кюстендил и района, както и доста други.

На 13 май 2021 година започва четвъртото издание на " Ти и Lidl за по-добър живот “. До 10 юни компанията отделя по 3 ст. от всеки касов бон, а събраният фонд ще бъде употребен за поддръжката на планове, свързани с просветителни начинания, запазване на околната среда, просвета и историческо завещание. За финансиране могат да аплайват цивилен организации от цялата страна, като подаването на оферти за планове продължава до 28 юни. Максималният размер на финансирането е до 10 000 лева Програмата се осъществя в партньорство с Фондация " Работилница за цивилен начинания “ и Български дарителски конгрес.

Повече информация за самодейността вижте на:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР