254 микропредприятия от област Враца са получили над 2 милиона

...
254 микропредприятия от област Враца са получили над 2 милиона
Коментари Харесай

254 микропредприятия от Врачанско са получили над 2 млн. лв. Covid компенсации

254 микропредприятия от област Враца са получили над 2 милиона лв. безплатна финансова помощ за превъзмогване на икономическите последици от пандемията. Това са компании с до девет души пресонал. От тази година за директни заплащания с европейски средства ще могат да аплайват и по-големи предприятия.
Фирмите от област Враца, които са получили обезщетения за загубите в резултат на пандемията, са с друга активност. Сред тях са дребни цехове, автосервизи, местни интернет снабдители и магазини. Безвъзмездната помощ е друга и е до 10 000 лева Дружествата са потвърдили 20% спад в оборота за предходната година по отношение на по-миналата и в тях са наети до 9 души. През тази година са планувани директни заплащания с евросредства за по-големи компании, уточни Цвети Иванова - шеф на регионалния информативен център във Враца, който съветва компаниите, които аплайват:
 Дъщеря на умрял от COVID-19 упреква Спешното във Враца, те дават отговор: Медици сме, не богове Дъщеря на умрял от COVID-19 упреква Спешното във Враца, те дават отговор: " Медици сме, не богове "
Дъщеря на умрял пациент с COVID-19 във Враца упрекна в ефира на bTV локалния Спешен център, че не е получила офицално съобщение за см...
„ 2021 година ще бъде отворена стратегия за „ богатите дребни “ - това са дребните предприятия - от 10 до 49 индивида, които имат обаче оборот над 500 000 лв., с цел да могат да получат 50 000 лева директна сума
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР