2500 лева стартова заплата и много свободни позиции – това

...
2500 лева стартова заплата и много свободни позиции – това
Коментари Харесай

РВД предлага 2500 лв. заплата на млади хора с висше и чуждоезикови познания

2500 лв. стартова заплата и доста свободни позиции – това съставлява една от най-добре платените длъжности у нас: началник полети.

Българското въздушно пространство е най-натовареното на Балканите – от време на време ръководителите на полети у нас обслужват над 3000 самолета на ден. Критичните обстановки са всекидневие.

Работата обаче се усилва, по тази причина би трябвало двойно повече личен състав. Условията на работа са забележителни – на 3 работни дни се падат 2 почивни, а даже на стажантите се заплаща малко под междинната работа заплата за страната. „ 800-850 лв. са стипендиите за младите сътрудници, които се образоват. А стартовата заплата на един началник полети като тези тук към нас е 2500 лева”, изяснява шефът на РВД Георги Пеев.

--> От 400 претенденти предходната година най-после ситото за започване на работа са минали към 30. 20-30% от претендентите са дами.

Обучението трае година и половина, само че има 3 условия – да владеете британски език, да имате каквото и да било висше обучение и да сте под 30 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР