25-ти ноември е Международен ден за борба с насилието над

...
25-ти ноември е Международен ден за борба с насилието над
Коментари Харесай

9 звезди, които са били обект на домашно НАСИЛИЕ

25-ти ноември е Международен ден за битка с насилието над дами. Домашното принуждение е огромен и доста важен проблем в международен мащаб. Според Националното обединяване против домашното принуждение на Съединени американски щати, една на всеки три дами е преживявала сходен тип тормоз. Същото важи и за всеки четвърти мъж.

Независимо дали е нещо, с което човек се сблъсква в детството си, или като възрастен, насилието и малтретирането постоянно могат да оставят трайни белези в живота. Ако познавате някого, който може да минава през нещо сходно и от време на време сте желали да говорите за това, направете го. Това е един от най-хубавите способи да му помогнете да излезе от този цикъл, с цел да получи любовта, която заслужава.

Знаменитостите не вършат изключение и през последните години започнаха да приказват намерено за прекарванията си. Това хвърля повече светлина върху казуса и го прави предмет на полемика. Има редица огромни имена в развлекателната промишленост, които са разказали своите истории, свързани с този проблем и по този начин оказват помощ на други хора да се спасят от физическа и прочувствена контузия. Ето девет известни персони, които са били обект на принуждение и не го крият, а дават образец на всички, че никой различен с изключение на самите нас не може да се изправи и да сложи край... 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР