25 слънчев ден – Ден на Истината и за защита

...
25 слънчев ден – Ден на Истината и за защита
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева разкри знамение за какво е времето днес

25 безоблачен ден – Ден на Истината и за отбрана на децата. Това споделя астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg

Тотем  –  Сърна, знак на същинският път към върха.
 

Ден за погашение на всевъзможни задължения. Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на връзките. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните. Родителите  е добре да прекарат 25 безоблачен ден дружно с децата си. Постарайте се да извършите техните молби и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги. Подходящо е за брачен връзки и обич. В този ден човек може да стигне до същинският си Учител. Препоръчва се да сте непрестанно в прикосновение с водата. Хубаво е в този момент да се подаряват цветя в саксии.

Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте любов. Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки. Не се сърдете на никого. Не убивайте животни, дори инсекти. Не би трябвало да изричате неистини. Да се късат цветя не е целесъобразно. Денят е неприятен за пътешестване. Не е разрешено да се оскверняват земята и горите посредством храчене, уриниране, секнене, чупене на клони, пострадване на кората и копаене на земята.
 

Диета  – Месото през днешния ден е неразрешено. От разрешените храни са сокове, мляко, мед, каша с масло.

Облекло –  Препоръчва се да носите бял, жълт и розов цвят. Да се заобикалят мрачните цветове, сиво, черно и кафяво. Подходящо е за носене розов аметист.

Знамения  – Да се разсъните с песента на птиците - знак за огромна наслада и триумф в близко бъдеще. Лошо време, облачно – неприятности за хората и местността в тази област.

Хубаво е, в случай че в този ден в дома ви цъфне цвете или ненадейно ви подарят цвете в саксия – знак за наслада и благополучие. Ако цветята в къщи са повехнали – знак за болест или тъга. На неприятно е, в случай че цветето изсъхне с корена.

Ако деянията безпокойствие, нервност, че нещо не е както би трябвало – това е знак, че не вървите по верен път. Ако загубите дребна сума пари или друго имущество -  знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за изгубеното.

Сънища  – Обърнете внимание единствено на съответните сънища. Те са оракулски. Колкото по-ярък е сънят, толкоз по-рано ще се осъществя. Ако насън видите близки хора, значи нещо ще се случи с тях. Колкото по-малко яде човек в този ден, толкоз по-ярки ще са сънищата му. Но до залез не би трябвало изобщо да спи.

Числа на деня – 25, 34, 75

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР