25-ият кръг в италианската Серия А ще ни предложи някои

...
25-ият кръг в италианската Серия А ще ни предложи някои
Коментари Харесай

Отлични възможности за Efbet залози за Наполи – Лацио и Рома – Ювентус в 25-ия кръг в Серия А

25-ият кръг в италианската Серия А ще ни предложи някои основни конфликти за развръзката в челните позиции на таблицата. Ще бъде належащо футболно знамение, с цел да може Наполи да не победи със Скудетото за сметка на преследвачите Интер и Милан. Зад тях, Рома, Аталанта и Ювентус водят борба за местата, даващи право на присъединяване в Шампионска лига.

В петък, 3-ти март, Наполи приема на „ Стадио Диего Армандо Марадона “ Лацио в опит да реализира 22-ата си победа от началото на сезона и да се приближи още до огромната цел – купата в Калчото.   Големите мачове за неаполитанците предстоят

Следващите две седмици са основни за Наполи в борбата за купата в Серия А и възможния напредък на отбора в Шампионска лига. Седмица след конфликта с Лацио, Наполи ще има второ следващо домакинство в Калчото и ще одобри Аталанта. На 15-ти март пък следва реванша с Айнтрахт Франкфурт от осминафиналите в Шампионска лига. Припомняме, че отборът на Лучано Спалети има задатък от два гола (0:2) от първия мач в Германия и няма да е належащо да прави „ чудеса “, с цел да в профил „ орлите “.

Почитателите на футболните предвиждания могат да създадат своите на отлични коефициенти за реваншите от Шампионска лига. Българският хазартен колос предлага ставка @1.61 за нова победа на „ партенопейците “ против Айнтрахт Франкфурт.

Евентуална загуба за Лацио в идния мач с Наполи и респективно победа на Рома над Ювентус в същия кръг, ще извади „ орлите “ от топ 4. „ Римските орли “ обаче имат мотиви за оптимизъм, откакто са в серия от четири следващи мача без проваляне във всички шампионати. На 27-ми февруари тимът на Маурицио Сари надви над Сампдория в Калчото с 1:0, като прецизен бе Луис Алберто.

Безупречният сезон за Наполи (дотук)

След 24 изиграни кръга неаполитанците са водачи във краткотрайното класиране с актив от 65 точки и задатък от 18 по отношение на Интер и Милан. Лацио е четвърти с 45 пункта и ще опита да не загуби мача, с което да усили възможностите си за място в топ 4 в крайното класиране.

Последният път, когато Наполи не реализира победа в формален мач, бе на 17-ти януари. Тогава неаполитанците отпаднаха от Копа Италия от Кремонезе след 2:2 в постоянното време и дузпи. Отстраняването на Наполи от шампионата в действителност би могло да се огледа и от позитивната страна, с оглед нужното високо равнище на централизация в редиците на отбора в две надалеч по-важни съревнования – италианското състезание и Шампионска лига.

В последния кръг на Калчото Наполи победи Емполи с 0:2 след голове на Адриан Исмайли (автогол) и нигерийската перла Виктор Осимен. Марио Руи получи червен картон и ще пропусне идния конфликт с Лацио.

Коефициент 1.64 за победа на Наполи против Лацио в Efbet bg

предстоящо дава огромно преимущество за победа на Наполи в идния мач. Единицата е оценена с @1.64, до момента в който триумф за Лацио се котира с @5.80. Любителите на изненадите биха могли да пробват уравновесен вид на
залог с двоен късмет Х2, който в Efbet може да бъде открит на коефициент @2.30.

До края на борбата в Серия А остават 14 кръга, а към момента има доста въпросителни към челните позиции. Запазване на централизация от страна на Наполи ще докара Скудетото в Неапол, а битката за топ 4 е надалеч по-непредвидима.

Един от основните мачове за развръзката в тази част на класирането ще опълчи Рома и Ювентус на 5-ти март, неделя, от 21.45 ч. Букмейкър Efbet предлага ставка @2.50 за домакините, при @3.20 за „ бианконерите “ и @3.25 за тъждество.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР