25-годишният спасител на нападнатата от психар в бързия влак от

...
25-годишният спасител на нападнатата от психар в бързия влак от
Коментари Харесай

Касапинът на Виктория от влака Пловдив - Варна гледал лошо и приятелката на спасителя

 25-годишният избавител на нападнатата от психар в бързия трен от Пловдив за Варна през днешния ден отиде в болничното заведение, с цел да се срещне с Виктория Генова. Петър Бонев не се усеща воин и безапелационен е, че е работил по този начин, както всеки един би постъпил, с цел да избави човешки живот. Безработният Петър Бонев е родом от пазарджишкото село Церово, приключил е осми клас, работил е на разнообразни места у нас, в Италия и Гърция, написа " Монитор ". В южната съседка преди 3 години се срещнал с приятелката си Божидарка Димитрова, двамата имат 2-годишна дъщеричка Габриела, с която пътували във вагона, където психичноболният Пламен Ч. е нападнал с нож спътницата си в купето.

Поведението на Пламен направило усещане на Божидарка още на гарата в Пловдив, младежът я гледал втренчено и заплашително, само че тя не му обърнала внимание. На гара Чирпан Пламен изскочил в коридора и се разкрещял " Гумите на влака замръзнаха! “, след което се прибрал назад в купето, където по това време бъдещата му жертва спяла. Петър разхождал дъщеричката си по коридора, когато чул виковете на Виктория за помощ, дал детето на майка му и нахълтал в купето, където по това време Пламен ръгал с джобно ножче младата жена.

Двамата се сборичкали, нападателят изпуснал ножа и хукнал да бяга. Мургавият мъж го последвал, скочил след него на гаровия перон в Стара Загора, съумял да го събори и съобщи в ръцете на пристигналия еднообразен служител на реда. След това се върнал назад в купето, оказал първа помощ на тежко ранената и кървяща жена, съпроводил я с пристигналия екип на ЦСМП до колата за спешна помощ.

" Не съм воин, герои има единствено по малкия екран. Направих това, което съгласно мен би трябвало да направи човек при сходна обстановка. Не съм звънял на телефон 112, просто нямаше време, всичко стана за минута-две, повиках единствено началника на влака, не знаех, че в прилежащото купе има група спортисти от Варна… “, описа Петър Бонев.

Младата жена е оперирана, животът й е вън от заплаха. Нападателят е настанен в държавната психиатрична болница " Д-р Георги Кисьов “ в Раднево, където следва да бъде направена съдебно-психиатрична, разясниха от старозагорската окръжна прокуратура, която следи формираното досъдебно произвеждане.

Според осведомени ранената Виктория дълги години е живяла с родителите си в Холандия, неотдавна е приключила междинното си обучение в столична гимназия. Тя е отивала във Варна при свои близки. Не е е познавала нападателя, извадила джобното си ножче, с цел да го сплаши, откакто той почнал да се държи нападателно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР