25-годишният мъж е опитал да демонтира камерите за видеонаблюдение пред

...
25-годишният мъж е опитал да демонтира камерите за видеонаблюдение пред
Коментари Харесай

Задържаният за убийството на жена в Черноок е роднина на мъжа ѝ

25-годишният мъж е опитал да демонтира камерите за видеонаблюдение пред къщата ѝ

Окръжна прокуратура – Варна притегли към наказателна отговорност 25-годишен мъж от село Черноок по отношение на убийството жена в провадийско село.

Убийството е осъществено с особена свирепост и по непосилен за жертвата метод, оповестяват от пресслужбата на институцията.

Младият мъж е арестуван за период до 72 часа. Престъплението е осъществено през нощта на 7 против 8 ноември.

50-годишната жертва на младия мъж се намирала в дома си. Жената забелязала, че някой се пробва да демонтира камерите за видеонаблюдение на къщата и решила да ревизира какво се случва.

На място тя попаднала на родственик на мъжа си. Помежду им зародило сдърпване. 25-годишният обвинен извадил нож и нанесъл на дамата няколко прободни рани, като съумял да засегне витално значими органи. Малко по-късно тя умряла. Мъжът, който е неин племенник, е избягал.

В резултат от подхванатите незабавни дейности по следствие на случилото се и започнатите издирвателни мероприятия от страна на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, мъжът е арестуван.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Варна. Предстои съдът да прегледа настояването на наблюдаващия прокурор за взимане на най-тежката мярка за неотклонение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР