25-годишният Денис Григоров е служителят на реда, който напусна поста

...
25-годишният Денис Григоров е служителят на реда, който напусна поста
Коментари Харесай

Герой! Стана ясно кой е служителят на КАТ, за когото цяла София говори

25-годишният Денис Григоров е служителят на реда, който напусна поста си, с цел да помогне на майка с количка и още едно малко дете. Както Блиц първи заяви, казусът е отпреди няколко дни, а фотографията на униформения провокира бурна реакция в обществените мрежи.

В четвъртък вечер, в пиковия чак, когато задръстването на бул. " България " е километрично, Денис Григоров контролира трафика на столичния бул. „ България ”. Тогава вижда и на кръстовището майка с деца, която има потребност от помощ. Релсите за детски колички в подлеза са неуместни и стръмни. Затова Денис ѝ оказва помощ и се връща на поста си в караулката.

" Количката беше тежичка за нея, тя се притесняваше да не я изпусне ", споделя униформеният.



„ Видях реакциите. Доста се зарадвах на някои от мненията. Естествено, очакваше се да има и отрицателни. Да, в действителност, това е наша работа и обвързване. Но мисля, че всеки човек, даже и да не е еднообразен, би постъпил както аз направих ”, сподели служителят на реда пред bTV.



Денис е на 25 има единствено една година работа в Министерство на вътрешните работи. Помагал е и на възрастен мъж с две патерици да пресече пред Народното събрание. 



Твърди, че постъпката му на кръстовището е нормална и особеното е единствено в това, че е снимана и разказана.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР