25-годишният британски бикини модел Зои Гладън обиди служителка на железопътна

...
25-годишният британски бикини модел Зои Гладън обиди служителка на железопътна
Коментари Харесай

Красива отвън, ужасна отвътре! Секси моделка остана без работа, а обществото я намрази заради гнусната й постъпка

25-годишният английски бикини модел Зои Гладън обиди служителка на железопътна компания. Момичето настоя контрольорката да не я тормози за заплащането за пътешестване, а вместо това да се върне в страната си, оповестява Daily Mail.

Моделката обидила железопътната инспекторка Даяна Хербан, която поискала от момичето да си купи билет за влака. Зои споделила на служителката, че няма право да желае от нея да си купи и изразила подозрение в правото на Даяна да работи в Обединеното кралство. Тя добавила и обиди към своята тирада. След като влакът потегли, моделката дефинитивно изгубила успокоение.



" Вие сте чужденка и би трябвало да се върнете във вашата страна. Вие не струвате нищо. Имате ли даже документи за работа в тази страна ", били думите на Зои съгласно служителката.

В резултат на това Даяна избухнала в сълзи и била принудена да потърси помощ от полицията. В съда тя споделила, че цялата обстановка й се коства доста несправедлива. " Чувствате, че не сте никой, безполезни сте и не сте човек. Тези хора обичат да унижават и да карат другите да се усещат извънредно ", декларирала служителката.



Британският съд осъди Зои на санкция от 1000 паунда. Въпреки това наказването, което обществото избра за модела, е доста по-лошо. Непосредствено двама герои от известното телевизионно шоу отхвърлиха да носят бански костюми, които Зои е рекламирала. Поради възмущението на потребителите пък, момичето бе насила да закрие своята страница в Инстаграм. Изглежда, че кариерата на Зои като модел е завършила.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР