25-годишният Александър Влог е един от непрофесионалните критици на TikTok.

...
25-годишният Александър Влог е един от непрофесионалните критици на TikTok.
Коментари Харесай

Шеф Петров отново изригна: кулинарният критик Александър Влог отвърна на удара

25-годишният Александър Влог е един от непрофесионалните критици на TikTok. Интернет звездата обича да споделя всяко свое любителство преживяване от разнообразни заведения за хранене със своите почитатели. В огромна част от своите видеа той обича да провокира известни персони. И всичко това е толкоз хубаво, нали? Определено намираме това занятие за нещо друго и доста потребно.

Виж още: Злобни мнения заляха Илиян от " Игри на волята ": Моделът стартира с оправданията

Е, Борис Петров, по-известен като началник Петров, не е на същото мнение. Професионалният готвач показа сподели в обществените си мрежи няколко фрагмента от видео на Александър, в което той е в пицарията на готвача Лео и дружно дегустират разнообразни ястия. Всички прелестно знаем, че TikTok-ът даже не се пробва да се изявява като професионален критик и всичко е за развлечение и информативност. 

Виж още: Животът след опиатите: Линдзи Лоън омъжена, работи по нов филм

Шеф Петров насочи директна словесна офанзива към Алекс: „ Младежът изпод се е нарекъл  „ Кулинарен Критик " и употребява Лео и други положителни хора, с цел да се популяризира?! Всъщност какво виждам - качил лактите на масата все едно е на мушамата в кухнята на баба му и съвсем е лежащ върху храната... Да не пиша останалите му дейности!? Това е Критик.. Нали разбирате, че към този момент не сме на дъното, изкопали сме дълбока дупка и оттова ще би трябвало да драпаме.. “, гневно написа под една от последните си изявления.

Виж още: " Мис Варна " на селски туризъм: Карина Атанасова без грим подкрепя същинския бизнес в БГ

Борис Петров очевидно е решил да продължи със заяждането и в персонален чат с Александър, който е споделил част от общата им последователност в сторита и в този момент не може да получава известията на своите почитатели поради нарушение на правата на обществената мрежа: „ Писах му, че би трябвало преди да написа за храна, да се научи да се отнася вярно с нея... " Господинчото " сподели, че не желал връзка с мен ;) Следващият път като го поканите в ресторанта ви, му дайте един зад врата, когато легне по този начин на масата. ”, добави заядливият готвач. 

Виж още: " Оперираха ме ": Златка Димитрова се оплака от здравословни проблеми, плеймейтката се възвръща

Александър Влог не остана по-назад и бързичко реши да се поразрови за хейт мнения за ресторанта на началник Петров. Отрицателните мнения, несъмнено, преобладат. Хубавото тук най-малко е, че правилните му почитатели гневно го пазят. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/chef_petrov/, https://www.instagram.com/alexander__vlog/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР