25-годишната Веселка от село Борима, майка на три деца и

...
25-годишната Веселка от село Борима, майка на три деца и
Коментари Харесай

Метаморфозата на Веселка от Фермата

25-годишната Веселка от село Борима, майка на три деца и победител във „ Фермата 5 ”, претърпя същинска трансформация в шоуто. Преди няколко години някогашната конярка беше очукана от живота, кльощава госпожица, която гледа 3 деца, работи селска работа и е покорна стопанка. Веселка Маринова стана първата жена победител в историята на предаването и малко по-късно стартира да трансформира живота си, а преди дни завоюва за повторно риалити формата. 

Многодетната майка остави зад тила си лишенията и тежкия физически труд, смени специалността си и построи нов дом, написа " Уикенд ". „ Иска се доста храброст, с цел да направиш подобен преход. Израснах и прочувствено, и като персона “, признава Веселка, която към този момент е щастлива с нов мъж.

„ Имам нов мъж до себе си. Но не желая да описвам повече, тъй като съм се напатила от злословия по медиите. С някогашния ми брачен партньор успяхме да запазим положителни връзки, дори в този момент се разбираме по-добре, в сравнение с преди. Помагаме си и в грижите за децата, и финансово “, споделя тя.



Веселка не упреква никого за сложното си минало и за бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна. „ Колкото му е писано на човек да изстрада, той ще го изстрада. Но в един миг ориста ще му каже: „ Стига толкоз, ето ти в този момент и нещо хубаво! “, уверена е младата риалити героиня, която неотдавна приключи колеж със компетентност „ Горски лесовъд “. Преди това Маринова беше с главно обучение, само че се окуражи, с цел да не остане неука. Веселка не стопира дотук. С премията от присъединяване си във „ Фермата “ купува остаряла къща в село Борима, която обмисля да стегне и да трансформира в къща за посетители.

Майката на три деца добила храброст да зареже мъжа си, откакто завоюва 100 000 лв. в петия сезон на „ Фермата ”. Младото момиче си повярвало и решило да стартира живота си изначало. Изведнъж й пристигнали сили и взела решение да разкара мъжа си.

„ Като нищо ще стане инфлуенсърка и тя. Това си е сладостен живот, макар че непрекъснато тръбят какъв брой работа имат, с цел да снимат дадени артикули, облекла. Все отново си разполагат с времето, не са с работно време и нямат началник ”, разясняват в светските среди.

Промяната за Веселка почнала доскоро повече година, откакто се разделила с мъжа си. След брачна половинка пристигнал ред на селото - намерила сили да напусне и Борима, където гледала коне и се прехранвала с дърводобив. Преместила се в Троян с трите си деца и почнала креативна работа – в този момент създава сувенири и бижута. Междувременно разкрила и любовта.

Днес риалити героинята е щастлива с новия си обичан, креативната си работа и представянето си в тазгодишния сезон на „ Фермата ”, като не крие, че таи очаквания още веднъж да завоюва формата. Обикновено множеството участници в шоуто страдат от тежките условия и неналичието на задоволително храна, само че това не важи за някогашната конярка. Докато някои от участниците линеят, шампионката от петото издание направи бузки и разцъфтя в настоящия сезон на риалитито, което завърши преди броени дни.

Бившата конярка беше мъчително слаба при влизането си в предаването, само че очевидно изпълня в лицето, по ръцете и бедрата след съвсем три месеца в стопанството. „ Тук ядем по три пъти дневно, най-често въглехидрати, а на открито се храня доста по-малко – не че съблюдавам някакви диети, просто не ми остава време “, изясни смяната във външния си тип многодетната майка от село Борима.



Пухкавите й бузки провокираха майтапи измежду съфермерите й, а една от приятелките й - гимнастичката Валерия, непосредствено я захапа, че би трябвало да отслабне. Коментарът й жегна и разстрои Веселка, която не си разрешава да разяснява външния тип на останалите участници и има високо мнение за себе си.

 „ Още на 15 години се научих да работя на банциг... На 18 се роди първото ми дете, само че аз си ходех на работа, тъй като беше на 200 метра от у дома. Прибирам се, нагостявам детето и се връщам на работа. После заминахме за Ловеч, междинната щерка се беше родила. Мъжът ми пострада при случай и не можеше да работи. Наложи се аз да прехранвам фамилията. Започнах в дърводелска компания, като бях бременна във втория месец с дребния. Тогава най-близката ми другарка, но най-близката, дето съм дала всичко за нея, завидя, че шефът ме хвали по какъв начин работя. И му споделила, че съм бременна. Шефът ме освободи и с нея се скарахме. До този миг спяхме при тази другарка и след абсурда се изнесохме. Първата вечер спахме в един вход. Това е най-гадният ден в живота ми “, описа преди дни Веселка пред останалите фермери. На идващия ден тя намира квартира и стартира да търси нова работа. Взимат я в „ Топливо “, където работят единствено мъже. Тя е единствената жена и се труди до края на бременността.

„ Била съм на ръба и доста обезверена. Какви ли не мисли са ми минавали през главата, само че постоянно има решение. Няма невъзможност “ – безапелационна е отрудената млада жена. „ С тази мощ и борбеност Веселка може да бъде образец за доста дами “, разяснява Аксения пред камерата на „ Фермата ”.

Тепърва Веселка ще се трансформира, надяваме се за положително. Риалити героинята става все по-смела и амбициозна, вижда, че без обучение и с неначетеност не може да стигне надалеч и е твърдо решена да обогати знанията си.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР