25-годишната Симона Лулеова, дъщеря на полицая Иван Лулеов от село

...
25-годишната Симона Лулеова, дъщеря на полицая Иван Лулеов от село
Коментари Харесай

Ексклузивно в Struma.com! Симона Лулеова от разложкото с. Баня е полицайката, арестувана с марихуана

25-годишната Симона Лулеова, щерка на служителя на реда Иван Лулеов от село Баня, който дълги години бе съден за ликвидиране на апаш, по време на работата му, е полицайката, хваната с близо половин кг марихуана, научи първо Struma. com. Симона от няколко години работи в полиция в София, откакто не съумя да си откри работа на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград. Тя има сестра близначка, с която се изнесоха да живеят и работят в столицата. Силвия, също попадна в медиите преди време, защото бе грубо пребита от ревностен травестит, пред блока и в София.

Момичето безусловно бе обезобразено, споделят от ревнивост. Травеститът не можел да и елементарни, че е по-красива от него. Момичетата имат и брат, който сега е в Пирогов със счупена челюст, жертва на побой, станал преди няколко дни. По случая нямаше публичност от страна на полицията, по тази причина и една от сестрите се свърза със Struma. com, заявявайки, че без причина е пребит брат и, а насилникът бил освободен от полицията без всевъзможни последици.

Проверихме сигнала и и се оказа, че участниците в побоя са разпитани и не е правилно, че няма никакви последици за мъжът, счупил челюстта на брат им. Бащата им, към този момент пенсионер, през 2013 -та година умъртви апаш, хванат по време на негово дежурство, и го умъртви. След години правосъдна сага, той бе оневинен, заявявайки, че е работил при самоотбрана и, че в случай че не е работил, е щял да загине той. Още в първите правосъдни заложения Лулеов твърдеше, че не може да стои в ареста, с цел да се грижи за трите си деца.
По случая със Симона е формирано разследване, тя остава в ареста.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР